På ovmbeslag.dk kan du benytte Dankort.

Fragt: 49 kr. 

Forsendelsemåder:
Vi anvender PostNord Danmark.

Leveringstid:
Vi tilstræber kortest mulig leveringstid på dine produkter. De fleste vare på vores hjemmeside, er lagervare og vil blive afsendt inden for få dage. Skulle varen undtagelsesvis ikke være på lager giver vi besked om leveringstid.

Modtagelse:
Kvittering for modtagelsen, er det samme som at sige, at varen er i orden. Er varen synligt beskadiget påføres kvitteringen nægtet modtagelse. Posten/fragtmanden tager da pakken med igen. Herefter skal vi kontaktes. Synlige transportskader eller mangler skal anmeldes til butik@ovm.dk på modtagelsesdagen eller senest dagen efter! Ellers kan vi ikke hjælpe med modtagelse af erstatning fra transportøren.

Når du har modtaget dine varer, bør du sammenholde disse med følgesedlen. Eventuel fejlleverance skal meddeles på modtagelsesdagen eller senest den efterfølgende hverdag.

ovmbeslag.dk kan ikke drages til ansvar for forsinkede leverancer eller transportskader på tilsendte produkter.

Garanti / Reklamation:
På alle produkter ydes der reklamationsret ifølge dansk købelov. Med mindre af der er producentgaranti på produktet er det således købelovens 24 mdr. reklamationsret, som gøres gældende. Skulle varen fejle under reklamationsperioden, da repareres denne vederlagsfrit, med mindre at fejlen skyldes betjeningsfejl, modifikationer eller misbrug fra brugerens side.

Returnering af varer til reparation skal ske ved post-indsendelse til:
Ordrup Værktøjsmagasin, Ordrupvej 85, 2920 Charlottenlund, med en fejlbeskrivelse.

Fortrydelsesret ved forbrugerkøb: Skulle du fortryde dit køb, kan alle varer, returneres inden 14 dage efter modtagelse. Varen skal dog tilbageleveres i væsentlig samme stand og mængde som ved modtagelse og i den originale emballage. Returnering i forbindelse med fortrydelse skal ske, til vores postordre adresse: Ordrup Værktøjsmagasin, Ordrupvej 85, 2920 Charlottenlund

Returbetaling:
Hvis varen ikke kan leveres eller afvises på grund af beskadigelse m.v. eller såfremt du benytter din fortrydelsesret, vil fakturabeløbet for den pågældende vare blive indsat på din konto, senest 5 hverdage efter at ovmbeslag.dk har fået varen retur. Husk altid at sende kopi af købsfaktura samt at oplyse bank-kontonummer, hvortil vi kan overføre det krediterede beløb.

ovmbeslag.dk dækker retur-forsendelsesomkostningen. Husk dog at vedlægge retur-label, som blev sendt med, da du modtog pakken.

Defekte / fejlleverede varer:
Har du fået defekte eller fejlleverede varer, skal ovmbeslag.dk kontaktes på modtagelsesdagen eller senest den efterfølgende hverdag. Vi ombytter og sender naturligvis en ny vare til dig med det samme vi har modtaget den returnerede vare, med mindre andet er aftalt. Som hjælp til vores returafdeling, send venligst kopi af faktura/følgeseddel sammen med varen.

ovmbeslag.dk dækker retur-forsendelsesomkostningen. Husk dog at vedlægge retur-label, som blev sendt med, da du modtog pakken. 

ovmbeslag.dk dækker ikke håndværker,- eller andre udgifter i forbindelse med demontering og genmontering af produkter og kan ligeledes ikke drages til ansvar for følgeskader deraf.
Husk at gemme postkvittering som dokumentation for, at du har indsendt varen. Husk også, at ovmbeslag.dk ikke kan kontrollere, om indsendte reparerede varer er beskadiget før eller under transporten. Sørg derfor for omhyggelig og forsvarlig emballering af varen før indsendelse.